Galaxens väktare

Det är väl inte direkt så att Guardians of the galaxy är ett så kallat ”household name”, inte ens för en sån som mig som läst superhjälteserier sen jag var typ…12? Därför blev man ju lite förvånad när Marvel utannonserade att de skulle göra just ”Guardians…” till långfilm för nåt år sen. Spider-Man, Hulk, t o m Iron Man och Captain America, visst, men en film som utspelar sig i rymden med ett vandrade träd och och snabbkäftad tvättbjörn i bärande roller?

Pöh, liksom.

Men Marvel är inga idioter. 2006 så drog de igång en rätt rejäl satsning på rymd-delen av sitt serieuniversum i form av en lång följetong vid namn Annihilation som jag plöjde igenom förra året, och i stort sett återupplivade en hel gren av sitt ofantligt stora karaktärsgalleri. Så jag var lite försiktigt hoppfull, för Annihilation och efterföljande serier var faktiskt riktigt underhållande. Men ändå, sanslöst nischat, så man undrade ju fortfarande.

Men trailern!

Herregud, trailern!

Om filmen blir hälften så bra som trailern utlovar, ja då blir det här en riktigt trevlig sensommarfilm för alla, inte bara den handfull som faktiskt läst serierna. Peppen blev just nu skyhög!

Och Björn Skifs! Jag säger bara det – Björn Skifs!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s