Bokbloggsjerka 28 februari – 3 mars

Äntligen fredag, vilket inte minst betyder veckans bloggjerka. Den här gången ställer Annika frågan:

Har du gjort några fynd på bokrean i år? Om ja, vilken bok är du särskilt sugen på att läsa? Om nej, vad fällde avgörandet för att du bestämde dig för att avstå?

I mitt fall: Nej. Har inte köpt nånting. Jag gick faktiskt förbi Akademibokhandeln och kikade lite, men ärligt talat var det inget som gjorde mig så pass intresserad att jag ville ställa mig i kön. Jag har tappat lite när det gäller det här med att äga böcker, det är helt enkelt inte så intressant för mig. Visst vill jag läsa, men jag känner inte det här enorma behovet av att äga särskilt många böcker. Dels handlar det ju så klart om att jag så enkelt kan få hem böcker via min sambo, men även till viss del att vi flyttat så mycket att jag är otroligt trött på att kånka flyttlådor med böcker – de är ju så tunga, de rackarna!

Men ok, jag fick lite inspiration av rean ändå. Som jag skrev i nåt inlägg sen så ville jag tvunget läsa nån fantasy, och ett par av Kristin Cashores böcker fanns på rean, så nu ligger första delen av ”De utvalda” i väskan. Fast via biblioteket.

17 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 28 februari – 3 mars

 1. Lånar också mycket på bibblan! Känner för tillfället inte heller nåt jättesugen efter att nödvändigtvis äga alla böcker jag läser, fast jag har ju ganska mycket i hyllorna sen gammalt…

  Gilla

 2. Jag är också grymlans trött på att bära bokkartonger. Eller jobbet man har när man ska måla om en vägg eller möblera om eller så – och måste flytta bokhyllan/hyllorna… Fram för fler biblioteksböcker!

  Gilla

 3. Tyckte inte heller att Akademibokhandeln hade något som lockade mig, eller det blev två böcker men annars var det väldigt tunt med böcker där.

  Gilla

 4. Har faktiskt börjat låna en del på biblioteket igen. Önskar att jag kunde låta bli att köpa på mig massor med böcker. har verkligen inte plats för fler!!

  Gilla

  1. Jag misstänker att det kommer att bli en flytt inom ett par år, från radhus till ”riktigt” hus, så det är ju också en anledning till att hålla nere inköpen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s