Bokbloggsjerka 14-17 mars

Äntligen fredag! Och dags för en ny fråga från Annikas litteratur- och kulturblogg, nämligen: ”Do readers have to be collectors?”

Jag har ju redan varit inne på det här i tidigare svar – Nej, det tycker jag absolut inte. Det är däremot rätt troligt att många är det, men jag själv bekänner mig inte till den skaran. Jag har ju som bekant inte nåt jättebehov av att äga böckerna jag läser, så jag tycker helt enkelt inte att jag behöver köpa dem. Visst händer det, om man tex hittar nåt fynd nånstans eler så, men det är sällan. Men ibland kliar det så klart lite extra så jag är ju inte helt immun. Men när man suttit på amazon.co.uk och vräkt ner en massa böcker i kundvagnen så hjälper det oftast att titta på slutsumman, så får man sig en liten kalldusch och låter bli att klicka på köp-knappen. min ekonomi skulle helt enkelt inte tillåta att samla på sig alla böcker man skulle vilja läsa!

The Collector i Marvels värld.

The Collector i Marvels värld.

13 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 14-17 mars

  1. Just den där sekunden när man kommer till läget där man ser exakt hur dyrt det kommer att bli funkar alldeles utmärkt i avskräckande syfte!

   Gilla

 1. Jag är så bekväm att jag vill läsa det jag vill läsa nu, inte det som biblioteket har hemma. Och så är det ju det där med öppettider… ja, några undanflykter kan jag nog komma på 🙂

  Gilla

 2. En läsare behöver verkligen inte vara samlare men jag är det, ingen tvekan om det! En mild form av besatthet… Det är ju smartare och mer ekonomiskt att låna…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s