Böckerna ni aldrig kommer att läsa om här

Det finns faktiskt sådana. Det är inte nödvändigtvis böcker som är dåliga, men jag har inte som målsättning att blogga om alla böcker jag läser heller. Vissa böcker passar av olika anledningar inte in på det jag vill skriva om på bloggen helt enkelt.

Ett typexempel på en bok som jag både ser fram emot att läsa och som är oerhört aktuell är Fredrik Backmans ”Britt-Marie var här”. Jag kommer med största säkerhet att tycka om den – jag gillar Backman och har läst hans blogg sen länge, men boken är inte en sådan som ska recenseras här. Jag har inte heller varit på jakt efter ett recensionsexemplar utan reserverat den i vanlig ordning på biblioteket.

En annan bok, som faktiskt redan ligger på bordet därhemma är Jack Werners ”Creepypasta”. Den kommer inte heller att recenseras eftersom att den inte är skönlitterär, oavsett hur intressant jag kommer att tycka att den är.

Hur tänker ni?

En reaktion på ”Böckerna ni aldrig kommer att läsa om här

  1. Min blogg är mer inriktad på unga vuxna av naturliga skäl, jag läser mest sådana. Men sedan läser jag annat också och bloggen är för mig typ som en kompis att prata böcker med, och därmed pratar jag om nästan alla mina senast lästa på bloggen ( vissa undantag finns säkert ). Mest unga vuxna, en del vuxen, samt lite barnböcker som jag tycker sticker ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s