Bokbloggsjerka 31 oktober – 3 november

Jag antar att många av er är lediga, men inte jag, men jag jobbar åtminstone bara halvdag så lite skillnad blir det! Veckans bokbloggsjerka handlar om det här ämnet:

Har du några tips på liknande nyhetsbrev eller kanske en intressant sajt som boknördar borde kolla in? Kan handla om precis vad som helst, t.ex. böcker, prydnader, porslin etc?

Vi kan väl börja med att säga att några tips om prydnadssaker och porslin blir det inte här, det överlämnar jag till någon av mina andra bloggkollegor. Men några tips som dyker upp direkt är ju de här:

Bloglovin.com – det är så jag håller koll på alla andra bloggar som jag vill läsa – skapa ett konto, sökt upp bloggarna, så får ni dem i en fin lista. Finns även en app för smartphones om man som jag är lite lätt beroende…

Nästa är nog ingen ny bekantskap för många av er, men bookdepository.com är inte bara fruktansvärt välsorterad utan dessutom otroligt billiga och med fri frakt till Sverige, så för de där utländska böckerna så är det ett riktigt hett tips!

Skulle även vilja slå ett slag för Science Fiction-bokhandelns sfbok.se, bra bloggar och nyheter, och möjlighet till att prenumerera på deras nyhetsbrev.

15 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 31 oktober – 3 november

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s