Det här är ingen månadsrapport…

…men januari var en väldigt bra månad för den här bloggen, och därför vill jag bara tacka alla er som kikar in här, både återkommande läsare och nytillkomna. Tack vare er blev januari den näst bästa månaden någonsin när det gäller visningar (dock inte ens i närheten när det gäller antal besök, så det betyder att inte lika många av er kikade in, men ni som gjorde det besökte betydligt oftare). Jag har fortfarande en bit kvar till att slå rekordet, men jag kryper alltså närmare för varje vecka. Det är superroligt, och det betyder väldigt mycket för mig!

Så vad kommer härnäst? Självklart vore det ju kul att lyckas slå rekordet en gång till den här månaden, men eftersom den är kortare kan det ju bli lite klurigare… Men redan imorgon drar vi till med en recension på en svensk debutant som jag läst en hel del om i olika tidningar, men som lyser med sin frånvaro på de bokbloggar jag följer. Vem det är? Det får ni alltså se imorgon.

De som vill får också gärna hänga på temat #TBT varje torsdag, och jag kan lova att nu på torsdag blir den en riktig nostalgitripp! Vi kan väl ge en ledtråd om att färgen grön är inblandad…

Sen får vi se om jag lyckas läsa ut nio böcker den här månaden också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s