Bokbloggsjerka 17/3

Fredag den 13. Läskigt, eller hur? Men bara om man bryr sig! Viktigare är att det är dags för bloggjerka igen. Veckans fråga:

Veckans fråga kommer från Mia: ”Jag instagrammar en del, och det blir en del bilder på böcker jag läser och bokpaket. Av bokbloggar får jag bara vänliga frågor och kommentarer men av de där ”vanliga” människorna kan man få en del dumma kommentarer. Hur hinner du läsa så många böcker?

Svaret är helt enkelt: för att jag kan. Jag har skrivit om det här förut, men det är så att jag åker buss till och från jobbet. På morgonen brukar jag oftast inte läsa utan mest halvsova och lyssna på musik, men de ca 40 minuterna hem brukar så gott som alltid ägnas åt läsning. Dessutom läser jag ganska snabbt och läser sällan riktigt tjocka tegelstenar till böcker. Som bloggens namn antyder läser jag ju mest ungdomsböcker så då kan det ibland gå undan till den grad att det går att beta av ett par böcker i veckan. Vid en snabb överslagsräkning så ligger jag dock på ca 1,5 bok per vecka för tillfället.

Det ska dock sägas att det här är alltså miniminivån på läsning, bussresan alltså. Är boken tillräckligt engagerande eller att jag bara har några kapitel kvar så läser jag naturligtvis mer än de 0 minuterna på bussen…

 

19 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 17/3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s