Top Ten Tuesday 26/5

Jag vet inte, men TTT känns inte superinspirerande den senaste tiden. Men jag ska försöka krysta fram ett svar på veckans fråga som åtminstone är lite lättare än förra veckans:

Ten Books I Plan To Have In My Beach Bag This Summer or Ten Books I Think Make Great Beach Reads

När det gäller böcker JAG ska läsa så ska jag baske mig läsa färdigt alla Percy Jackson-böcker som står i hyllan. Det projektet påbörjades för ett tag sedan, men jag måste slutföra saker också, eller hur?

Jag tror att jag sparar Stardust till nån gång i sommar också, och kanske också de Mumin-böcker jag ännu inte läst, men framför allt ska jag läsa alla de recensionsexemplar som väntar på lite uppmärksamhet – nu vet jag att en del av dem kommer att betas av innan min semester som börjar i mitten av juli och det kommer att bli kanonbra.

Och därefter? Då är fältet fritt!

Och bra strandläsning? Då kollar ni väl på mina gamla recensioner? eller hur?

7 reaktioner på ”Top Ten Tuesday 26/5

  1. Jag gillar serien som sagt, så det ska bli spännande att få fortsätta läsa om den. Är också väldigt sugen på Riordans kommande serie om nordisk mytologi…

   Gilla

 1. Följde ditt tips och kollade gamla recensioner och vi tycker ju olika ibland faktiskt, lite uppfriskande att se. 🙂 Var Monstrets dotter i De utvalda som jag inte alls höll med dig om att det skulle räcka som epilog eller/och prolog. Jag hade gärna läst en tjockare bok om henne. 🙂 Och ja, tidsresenärerna tycker vi ju olika om, det är alltså möjligt? 🙂

  Gilla

  1. Tur är väl det! Kommer förresten rec på en ya-dystopi snart som var överraskande underhållande och ROLIG(!), håll utkik! Tror du skulle kunna uppskatta den faktiskt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s