Vi gör kaos med Top Ten Tuesday

Eftersom dagens ämne är marginellt roligare än att peta sig i ögat efter att ha hackat chili så skippar vi det. Jag har för övrigt gjort det, petat mig i ögat alltså efter att stått och hackat upp de små röda bestarna, och kan enklast sammanfatta hela upplevelsen med: LÅT BLI.

Om någon förresten undrar så är ämnet för dagen hos The Broke and the Bookish:

Last Ten Books That Came Into My Possession (bought, library, review copies)

Istället kan vi väl prata om nåt annat?

Exempelvis den där Kaosutmaningen som så fint länkas här ovanför, hur går det med den egentligen?

Jo, den är faktiskt klar! Jag stämplade in bok nr 20 redan den 2/7 och eftersom det krävdes 20 av 35 så är den rent tekniskt alltså avklarad. Sen finns det ju fortfarande punkter kvar som jag borde ha klarat av för ett bra tag sedan, t ex ”11. Läs en bok på ett annat språk än svenska.”, men den har jag helt enkelt bara inte fyllt i än – jag kommer troligen att använda boken jag läser nu för att bocka av den här punkten.

Däremot finns det ju vissa andra punkter som jag faktiskt tycker är rätt svåra – att läsa en bok på vers känns väldigt knöligt, och att hitta en bok som handlar om en skolklass också. Böckerna jag läst hittills har liksom löst flera av punkterna naturligt utan att jag behövt anstränga mig alls, men de här som ligger lite längre ut från min comfort zone blir alltså riktigt bökiga. Som tur är måste jag ju inte klara dem egentligen, men det skulle ju vara kul att klara hela utmaningen till 100%, eller hur?

Hur går det för er?

4 reaktioner på ”Vi gör kaos med Top Ten Tuesday

  1. Hallå, jag gjorde ju en hel lista med boktips på nästan alla punkter! Kolla kategorin som heter Kaosutmaning 2015 på min blogg! 🙂

    Gilla

  2. Hallå, jag kastade ett öga på vilka punkter du hade kvar. Punkt 28 (föräldralöst barn) löser sig ju automatiskt när du tar tag i den här nya fina Harry Potter-boxen du har 😉 på punkt 14 tycker jag att du ska läsa Locke & Key pga sjukt bra. det är ju inte så hemskt många delar heller. För du har väl inte läst dem? Känns som att du borde nämnt det NÅGON av alla gånger jag pratat om Locke & Key om du hade gjort det…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s