Förlåt mig, ty jag har syndat.

Just nu håller jag på med nåt som jag inte gjort på många år. Nåt som jag sagt om och om igen att jag aldrig gör. Andra människor gör sånt.

Inte jag.

Men den här gången var jag tvungen. Kroppen skrek. Huvudet skrek.

Jag kunde inte hålla emot.

Jag kunde inte må så dåligt utan att göra någonting åt det.

.

.

.

.

.

……Så nu slalomläser jag två böcker samtidigt.

Skämt åsido. Det känns faktiskt jättekonstigt. Men jag blir så otroligt illa berörd av ”När hundarna kommer” att jag måste spä ut den med nåt mer lättsamt och tramsigt, och vad passar bättre när det gäller fast food-litteratur än …eh… ”boken alla pratar om”, dvs en viss omdebatterad bok om en journalist och en superhacker som shoppat hela garderoben på Shock?

7 reaktioner på ”Förlåt mig, ty jag har syndat.

 1. Hallå, eftersom du inte självmant uppdaterar mig på vad du svarade på bloggmejlet vi diskuterade innan du gick på semester, så frågar jag väl dårå: Nå?

  Gilla

 2. Försöker själv undvika, men har nog alltid två på gång. Just nu är det värre än någonsin, 4 (böcker), fast säger nog mer om hur desperat ajg behöver få lästid än något annat.

  Förstår dock helt och fullt med att behöva ta paus från en stark/skrämmande bok, ibland behöver man helt enkelt andas lite.

  Gilla

   1. heja heja! Hoppas det får bra med Sibylla-burgaren också (även om jag faktiskt inte har en aning om vilken bok det är 😉 )

    Själv avslutade jag en av mina 4 böcker igår och var såååå nära att plocka upp en ny från min TBR hög….fy fy, först läsa klart de andra tre! läsa klart är ordet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s