Unpopular opinions – jäpp, det är jag det.

Dagens Top Ten Tuesday utgår eftersom jag inte kan svara på den. Istället kör vi på en liten enkät. Känns det ok?

Ska man bli glad eller inte när man blir utnämnd till att ”du är nog bra på det här” när det gäller gnäll? Oh well, det är ju sant trots allt. Lika bra att hugga in, eller vad säger ni?

1. A Popular Book or series that you didn’t like.
Jag fattade aldrig grejen med den där serien om häxor i södra USA av Kami Garcia, ”Beautiful creatures/darkness/blabla”. Och filmen var så dålig att jag kände mig lurad trots att jag inte betalade för den.

2. A Popular Book or series that every one else seems to hate but you love.
Jag tycker faktiskt att ”The Young World” av Chris Weitz inte fått tillräckligt mycket uppmärksamhet. Den är en trevlig liten dystopi med massa popkultur-referenser. Sånt gillar jag.

3. A Love Triangle where the main character ended up with the person you did NOT want them to end up with (warn ppl for spoilers) OR an OTP that you don’t like.
HAHAHAHAHA! Alla vet ju redan det här, men låt oss säga att en viss kärlekstriangel i en serie som skrivits av Ransom Riggs fru inte riktigt föll mig i smaken.
4. A popular book Genre that you hardly reach for. 
Deckare. Styckmord med seriemördare och försupna operaälskande kommissarier alternativt journalister med självmordstendenser i svenska småstäder, nä, jag är klar med den genren.
5. A popular or beloved character that you do not like.
Ärligt, finns det nån som egentligen gillar Hazel? Är ni inte bara kära i Augustus Waters allihop?
6. A popular author that you can’t seem to get into. 
Jag fattar inte vad folk ser i Cassandra Clare. Det ska dock sägas att jag gillade Magisterium som hon skriver ihop med Holly Black.
7. A popular book trope that you’re tired of seeing. (examples ”lost princess”, corrupt ruler, love triangles, etc.)
”Den-grå-oansenliga-musen-som-visar-sig-vara-vackrast-bäst-på-att-slåss-och-allmänt-badass-bara-modellsnygga-killen-tränar-upp-henne”. Den.
8. A popular series that you have no interest in reading.
Återigen, Cassandra Clares egna serier. FULLKOMLIGT OINTRESSANT.
9. The saying goes ”The book is always better than the movie”, but what movie or T.V. show adaptation do you prefer more than the book?
Grejen är att jag gillar Maze Runner-serien. Jag tycker den är rätt underhållande. Men filmen är ÖVERLÄGSEN boken. Bara en sån sak som att den där löjliga telepati-grejen från böckerna är bortplockad i filmen (än så länge, jag har ju inte sett del två än).

3 reaktioner på ”Unpopular opinions – jäpp, det är jag det.

  1. Hah, det var ditt svar på nr tre jag höll på att nämna i videon 😛 och Augustus… Ogillar båda. Tycker den boken överlag bara blir sämre och sämre ju mer jag tänker på den, så försöker låta bli att göra det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s