Ljust och fräscht. Och lite shabby chic.

Så… jag har snofsat till bloggen lite. Bara för att. Inget alltför fancy, men lite små detaljer som förhoppningsvis gör allt lite elegantare, som en välsittande skjorta ungefär.

Nya typsnitt på brödtext och rubrik och ändrat storlek på texten, för farbror tycker att det blir läsligare då. Vad tycker ni? Ok? Inte Ok?

Update: Jag har köpt en matchande slips också:

image4xxl

7 reaktioner på ”Ljust och fräscht. Och lite shabby chic.

  1. Förresten, får du ofta reklam på boggen? Jag har inte fått så mycket feedback om det tidigare, men det går ju att köpa sig fri från det, har bara inte vetat om det stör tillräckligt mycket för att det ska vara värt alla dollarsedlar de vill ha…

   Gilla

   1. Jag har faktiskt mest läst dina inlägg i min mailbox under sommaren, men nu behöver jag ju ta mig hit för att läsa… 🙂 Reflekterar inte så mycket över det, eftersom det är samma reklam som förföljer mig överallt. Så länge de stora aktörerna också har det behöver man inte bry sig som liten, tycker jag.

    Gilla

   2. Tack för svaret. Nu verkar det som att det inte kostade skitmycket att ta bort, så ska fundera lite på det. Det blir ju lite renare utan…

    Gilla

 1. Har också funderat på det där med reklam. Jag stör mig inte alls, men andra kanske tycker det är jättejobbigt och det vill man ju inte.
  Bloggen blev förövrigt urtjusig. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s