Kunde haft en bra rubrik här om jag bara kommit på någon.

Jag är fortfarande lite förvånad över att ingen reagerade på att jag kallade Tolkien för gubbstrutt igår. Finns det alltså fler som jag som håller med om tråkigheten eller knyter ni bara näven i fickan och läser någon annan blogg i fortsättningen?

Nä, jag hade inget vettigare att säga idag. Förlåt.

5 reaktioner på ”Kunde haft en bra rubrik här om jag bara kommit på någon.

 1. Citerar Peter Forsberg i en numera klassisk efter-match-intervju om domaren Börje. ”Dä ä sant dä!”

  Mycket kan sägas om Tolkien, men inte är han speciellt fräsch. Så jag fortsätter att följa … 🙂

  Gilla

 2. Jag reagerade… men mer på att du valde att matcha honom med Riordan. Nej, nej, nej och nej säger jag till det (Riordan är en författare som jag borde gilla, men tyvärr har jag inte lyckats avsluta någon av hans böcker än). Hade hellre sett att J. K. Rowling styrde upp Tolkien. Eller varför inte Brandon Sanderson + Tolkien?

  Gilla

  1. Jag gillar Sanderson, åtminstone den bok jag läst – men den var ju hur tjock som helst, så att para ihop honom med Tolkien riskerar ju lite i att bli en bok på lite drygt 2000 sidor (men kanske utan att man planerar födelsedagsfest i 200 sidor…) och det låter ju mer som ett mordvapen än en bok jag skulle vilja läsa. Rowling hade kunnat vara en spännande kombination iofs – lite mer tempo blir det ju i alla fall!

   Gilla

 3. Fick nåt spontant infall nu och tänkte ”kanske MARGIT SANDEMO och Tolkien!” Haha, hade iaf blivit lite fart när alla vackra alver plötsligt vill ligga med orcher för att omvända dem till godheten.

  Gilla

 4. Klart JRRRRRR är en gubbstrutt. Får man väl vara när man är 123 år?? Men OM vi kunde ruska liv i honom och låta honom skriva lite till, så hade det varit kul att sätta ihop honom med Lady Grantham (alltså Violet Crawley) från Downton Abbey. Hon hade nog fått pli på honom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s