Throwback Thursday 22/10

Alla såg Tillbaka till framtiden II igår va? Annars är det bakläxa. Idag är det torsdag så då är det som vanligt tidsmaskinen som ska fram, men tyvärr är det inte en DeLorean DMC-12 med en fluxkapacitator på taket.

Hursomhelst: vi behöver inte alltid gräva 30 år bakåt i tiden. Ibland räcker det med några år bakåt. Och vi pratar om boken med ett av de i särklass fulaste omslagen i vår bokhylla, nämligen det här:

hungerspelen

Det är så fult på så många nivåer att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag förstår inte växterna eller den hemska turkosa färgtonen – det hela får mig att tänka på nån sorts misslyckad Poison Ivy-cosplay. Själva ”Hungerspelen”-loggan är ju också väldigt märklig i sina färger och blandning av två väldigt olika typsnitt – precis sånt som var ett stort no-no när jag läste marknadsföring i gymnasiet.

Sen ska det sägas att jag inte är direkt stormförtjust i de här omslagen heller:

c9f36428653435d97dcd68f33b3cbb4a

Tur att boken blev hyfsat framgångsrik ändå…

En reaktion på ”Throwback Thursday 22/10

  1. Uh, jag hade de fula pocketarna, men har nu bytt upp mig till en sån svart kloss (formgivningsmässigt är väl inte den heller fantastisk…). Fast nu tänker jag förstås att jag aldrig lär läsa om dem på svenska i alla fall, så det var ju ganska onödigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s