Chocksökningarna alla pratar om!

Jag har suttit och tittat lite på vilka sökord som leder in besökare på bloggen. Tyvärr är större delen listade som ”Okända söktermer” av WordPress då vissa sökmotorer tydligen krypterar sökorden 2016 har till exempel 568 okända söktermer och bara 17 stycken som jag faktiskt kan läsa och se:

Capture1

Det lämnar ju inte mycket material kvar att analysera, eller hur? För 2015 så finns det ju så klart mer data, men det är trots allt ca 2400 sökord som jag aldrig kommer att få reda på vilka de var, och ”bara” 90 ord/sökningar som skrivs ut i klartext.

Men vad kan man dra för slutsatser av de här 90 då? Vad ska jag satsa på inför 2016?

Uppenbarligen ska jag satsa på att skriva mer om Alex Haridi – han eller boken ”Huset mittemot” figurerar i hela 5,6% av sökningarna.

På samma sätt ska jag mjölka Maze Runner-serien lite till som också ligger på 5,6%. Synd bara att det inte är så många böcker kvar att prata om där. Jag kan däremot tycka att det är lite slappt att söka på det här:

Capturemaze

Det är dock glädjande att folk börjar söka på bloggens namn, eftersom det dyker upp i nästan 10% av sökningarna. ”Made it Ma! Top of the world!” liksom.

Sen finns det ju ett antal sökningar som relaterar till de delar av internet som är för +18 och innehåller lite mer naket innehåll. Här ska jag också erkänna att det inte var helt utan slump att jag valde bloggnamnet. Jag visste ju att det här skulle hända, och tänkte att det kan ju vara lite roligt att jävlas. Sån är jag.

Capture

Men det bästa är ju trots allt de helt bisarra sökningarna som leder in folk på bloggen, och det är naturligtvis de jag helst vill dela med mig av.

Jag har tidigare skrivit om den helt underbara ”dotter tretton år har kärleksbekymmer” och undrar fortfarande hur det gick. Nån som vet?

Och ”problemlösningar elektriska stolen” – visst, jag kan vara drastisk ibland, men den här är väl ändå i grövsta laget?

tjocke jimmy spotify” – visst undrar man?

Ni andra som bloggar, ni måste väl också ha en massa såna här spännande? Eller är det bara jag?

5 reaktioner på ”Chocksökningarna alla pratar om!

 1. Mitt konstigaste sökord har varit ”artärbråck penis.”

  Det där med att googla hur en bok slutar är ju tydligen rätt vanligt. Fast jag tycker att de människor som skriver till en och vill att en ska hjälpa dem skriva uppsatser om böcker så att de ska slippa läsa den är värre…

  Gilla

   1. Wah, sånna får jag också. Har dock inte varit några på ett tag, men i somras/början på hösten var det hemskt. Och alltid ”Jag läser den här kursen men min fru och sjuk och mina barn är sjuka och jag jobbar tre jobb och får ändå inte pengarna att gå ihop” och jag bara känner PUHLEASE. Väldigt svårt att ta på allvar när alla skriver samma sak.

    Gilla

   2. Och det här att min telefon har seriösa problem med att få min bloggaddress rätt när jag kommenterar i WordPress… Det ska vi inte ens tala om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s