Skämskuddedags!

Allas favoritkollektiv Kulturkollo har skämskuddevecka borta hos sig, och bjuder in oss andra att blotta sitt innersta.

Ni vet såna där tävlingar där man ska äta flest varmkorvar på X minuter? Om ni byter ut korvarna mot skräpkultur skulle jag stå på prispallen varje gång. Några exempel är väl på sin plats.

Inte så att jag egentligen skäms för nåt av det här – jag ser det som att jag offrar mig för laget. Nån måste ju se alla haj-filmer där hajarna spökar eller simmar i sand eller har flera huvuden och… ja, ni fattar. ”Sharknado”-filmerna är mer av en själslig upplevelse än någonting annat. Ni kommer aldrig att vara likadana efter att ha sett dem. Jag lovar.

Sharknado2

Jag ser egentligen inte heller nåt problem med att jag lyssnar på den mindre creddiga delen av country. Nog för att jag har ett löjligt stort musikintresse, men ska man vara finsmakare så får man bara lyssna på godkända gamla snubbar som Johnny Cash och Gram Parsons, eller på sin höjd Eric Church. Nu gillar jag så klart allihop, men ska jag vara ärlig gillar jag nog mest den här superkommersiella moderna countryn som mest handlar om att sladda runt med pickupen på grusvägar, grillfester dagen efter lön och smetiga låtar om the girl next door. Rent intellektuellt är det nog inte många hjärnceller som engageras när det gäller den typen av musik, men kom igen katten, det svänger ju!

1deb89e6da565d520a7295e7e7d08a1a

TV då? Gudars, där är det lätt att fastna i allehanda program. Speciellt såna som handlar om att tömma förråd. Eller såna som samlar på sig onödigt många mattor/kattlådor/dagstidningar etc. Eller samlar på kuponger. Eller julpyntar. Eller gifter sig vid första ögonkastet. Eller lagar mat (fast där kan man ju faktiskt få lite idéer, så de räknas inte. Tror jag.)

ellen3-1356x723

Men skämmas? Nej, det har jag inte tid med.

5 reaktioner på ”Skämskuddedags!

  1. Jag skrattade så jag grät när jag såg Sharknado-filmerna 🙂 Det var väl förra året som Kanal 5 visade flera av de här… speciella filmerna. Jag tror vi såg allihop och det var med stort nöje 🙂

    Gilla

  2. Ähm, jag glömde visst bort att Sharknado-filmerna kanske är något man borde skämmas över. Verkar ha förträngt att jag sett dem. Dem ja, jag ar ju faktiskt sett de två första (varför? VARFÖR???) och sjukt nog vill jag se den tredje också (man kan ju hoppas att hajarna vinner någon gång).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s