Ursäkta oredan.

Det kan bli lite lägre aktivitet (jo, det går faktiskt!) på bloggen den här veckan, åtminstone i början. Detta på grund av extremt oförutsedda händelser utanför bloggens kontroll. Sånt som händer IRL som kidsen säger.

Jag är nämligen tvungen att fixa och dona lite mer på hemmaplan. Det här är ingen inredningsblogg så jag kommer inte att gå in på några detaljer, men tyvärr är det nåt i trakterna kring ”vattenskada” + ”försäkringsbolag” + ”hantverkare” som gör att jag inte riktigt är på samma ohemult glada humör som vanligt.

Tack för att ni väntar!

4 reaktioner på ”Ursäkta oredan.

 1. Därför vi sålde huset och flyttade till lägenhet. Inte för att något hände, men bara tanken var hemsk. Lider med er, men förhoppningsvis har ni ett bra försäkringsbolag.

  Gilla

 2. Jag kan inte nog uttrycka mitt deltagande. Det är onekligen det som avskräcker från att bo i hus. Själv bodde jag bara i skogen i ett och ett halvt år, men jag drar mig livligen till minnes alla incidenter då jag faktiskt trots allt längtade tillbaka till lägenheten i stan: När jag torkade badrumsgolvet efter ett mulltoehaveri orsakat av alltför många kissnödiga gäster på midsommar; när jag satt i snön och försökte såga ned min brevlåda för att få loss bilen som fastnat mellan sagda brevlåda och en snödriva; när jag för tredje gången körde i diket i den knepiga, vindlande uppförsbacken hem; när vattnet slutade fungera inför visning av huset (som jag slutligen bestämt mig för att sälja) och jag fick samla ihop smutsdisken i en sopsäck och lägga i bakluckan och sedan städade det sista med Loka björnbär …

  Men ingenting – ingenting! – kommer i närheten av en fuktskada.

  Jag känner verkligen med dig och hoppas innerligt att det löser sig på bästa möjliga sätt.

  Gilla

  1. Jag kan vara i förnekelsestadiet, men än så länge vill jag tro att det hela ser värre ut än vad det är. Jag är en odrägligt positiv person ibland och det hjälper nog… men tack! Och tack för alla snälla saker du skrivit på dina bloggar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s