Halvtomt eller halvfullt?

Jag sitter och kikar på den där berömda högen. Den med en himla massa spännande böcker som bara väntar på uppmärksamhet. Jag tänker att det är så många spännande och intressanta böcker som jag bara vill sätta mig ner och läsa att jag nästan får beslutsångest på det bra sättet och det känns så förbannat lyxigt att kunna välja.

Om man bara hade tid det vill säga. Sanningen är ju den att det är väldigt mycket som konkurrerar om de där vakna timmarna – allt från matlagningen till djuren och att det just nu plötsligt är ovanligt roligt att plinka på gitarren. Ja, och så det där med att simulera arbete också för att få lön. Och just nu då, det här med försäkringsbolag och hantverkare. Jag kanske skulle blivit hantverkare förresten – de verkar ju ha all tid i världen.

Men vi ska inte prata om sånt tråkigt här. Just nu är det i alla fall den sista boken om Turid som gäller. Och att spela Tomas Andersson Wij och lära sig introt till Tennessee Whiskey så att det sitter i fingrarna. Och Westworld och… ja, ni fattar. Och att jag ska på jobbresa till Swansea och London och säkert kommer att nörda ner mig på Forbidden Planet eller valfri bokhandel! Och äta burgare på Shake Shack!

Så mycket roligt, så lite tid! Så ska vi se det. Som en korsning av Bridgeblandning och livspussel på det bra sättet.

 

En reaktion på ”Halvtomt eller halvfullt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s