Om man skulle slaska lite vitt på väggarna kanske?

Jag satt och lekte lite med de olika mallar som finns i WordPress (gratisvarianterna då, tydligen smittar den småländska snålheten värre än vinterkräksjukan) men jag blir banne mig inte nöjd. Inte så att jag är vansinnigt trött på den layouten som är nu, men det är ju alltid roligt att förnya sig. Man kan liksom inte gå omkring i samma kläder hela tiden. Det är inget roligt varken för en själv eller andra.

Jag har tidigare nämnt att jag ofta dras till bloggar som har en liknande design som den här så oddsen är väl rätt låga att det skulle bli nåt liknande vitt om/när jag byter så ni kommer att känna igen er, det är inte så att det kommer att bli vansinnigt färgglatt.

Ni andra som bloggar, hur har ni tänkt med designer ni valt? Och ni som inte bloggar utan bara läser, vad gör att ni fastnar för en blogg rent designmässigt? Och vad stör ni er på?

Förresten, om nån tror att jag själv bor i ett hem som ser ut som om nån sprängt en snögubbe så har ni fel. En del syns på instagram så den nyfikne tjuvkikar givetvis där.

const

Som jag har saknat den här animeringen.

 

4 reaktioner på ”Om man skulle slaska lite vitt på väggarna kanske?

  1. Jag började ju med en svart blogg med gröna widgets, så att jag sedan gjorde helt tvärtom är kanske inte så konstigt. Just nu gillar jag vitt, men det kan ändra sig imorgon.
    Gillar designen på den här bloggen, väldigt stilren utan att kännas helt trist ( förmodligen pga vintagekänslan ) men visst är det kul att förnya sig ibland. Kan du inte bara göra helt tvärtemot vad alla tror och gå bananas med färger?! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s