Varning för meddelande av teknisk karaktär

Jag har sen en tid haft ett problem med att mina recensioner inte synts på exempelvis Bokus eller Adlibris och det har varit minst sagt irriterande.

Jag jobbar ändå med datorer det verkliga livet, så då vill jag ju inte ge mig hur lätt som helst. Jag har lusläst inställningarna i WordPress. Testat alla möjliga och omöjliga varianter för manuella ping via Twingly. Men mest har jag sagt fula ord.

Men så tröttnade jag till slut, för jag kunde verkligen inte fatta var felet låg. Jag hoppades lite på att det var ett generellt fel, för delad olycka är är alltid lite lättare att stå ut med. Sån är jag – liberal. Så jag mailade Twingly.

Och idag fick jag ett superlångt och informativt svar från Twingly och hör och häpna, det löste sig. Trevliga var de också, de rackarna.

Och lösningen var faktiskt inte så lätt att hitta. Den handlar om att man tydligen inte får låta sina RSS-flöden bara visa summeringar utan måste visa all text. Dessutom fick jag ändra hur långt bak i tiden RSS-flödet skulle visa för att få med så många recensioner som möjligt, men nu har jag kontrollerat de senaste böckerna och nu funkar det som det ska.

Helt uppenbart, eller hur?

Ibland hatar jag allt som har med datorer att göra.

2 reaktioner på ”Varning för meddelande av teknisk karaktär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s