Helgfrågan vecka 38

Mias fråga den här veckan gäller *surprise surprise* Bokmässan:

”Vilken författare skulle ni vilja träffa på bokmässan och varför?”

Asså, jag har ett par jag SKA träffa. De är nämligen skyldiga mig godis. Anna Arvidsson är exempelvis skyldig mig två kolor. Jag förutsätter att jag kommer att springa på Elin Säfström.

Men andra som jag skulle vilja träffa? Jonas Cramby for sure. Bara han lagar mat och låter mig äta av den. Samma gäller Niklas Ekstedt.

Annars vill jag nog hänga lite med andra bloggande figurer, det brukar vara väldigt trevligt att träffa folk ”i 3D” som nån sa förra året.


 

Och nåt helt annat! Idag är sista dagen att vara med i utlottningen av ett signerat exemplar av Anna Ahlunds fantastiska ”Saker ingen ser”. Deadline är 23:59 ikväll, vinnaren utannonseras på lördag 12:00 här.

De busenkla reglerna hittar ni här.

16 reaktioner på ”Helgfrågan vecka 38

 1. Nog ska jag se till att du springer på Elin Säfström (älskar att se mig själv omnämnd som ”författare”, om än implicit).😊

  Jag själv vill träffa – favvobloggare undantagna – Christina Lindström, Elisabeth Östnäs, Helena Dahlgren, Anna Bågstam Ryltenius, o.s.v., o.s.v. Listan kan göras lång, och utgörs av den hord med författare som jag i någon form varit i kontakt med virtuellt, men som jag förmodligen inte ens skulle känna igen i verkligheten. Jag hoppas på tydliga namnbrickor, poserande vid de egna böckerna, framträdande på scen som kan ge en hint – den typen av ledtrådar.

  Och hur fan jag ska känna igen dig, med bara en selfie och några tecknade gubbar att gå på … Mig känner man igen på att jag har hår som är ca en meter långt – jepp, vissa av oss är omtänksamma nog att odla tydliga särdrag!

  Gilla

  1. Christina o Elisabeth är himla trevliga, det kan jag säga av egen erfarenhet, Helena förutsätter jag är ohemult trevlig enbart baserat på hennes internetnärvaro!

   När det gäller mig, så lär jag väl stryka runt med en tygkasse med OARYA.SE tryckt med stora bokstäver. Kan det hjälpa?

   Gilla

   1. För övrigt troligt att jag kommer att hålla mig nära den monter där Anna Jakobsson Lund ställer ut med tanke på det här med godis och så…

    Gilla

   1. Om jag någon gång hittar till bokmässan så kommer vi ju aldrig hitta varann eftersom jag oturligt nog lider av samma åkomma. Tur det finns sociala media är allt jag säger. 🙂 Have fun!

    Gilla

 2. mycket har en hittat på bokmässan, men mat var det ont om. skulle det finns några svindyra mackor så var köerna så långa att en fick offra viktiga seminarier. behövde en dessutom nyttja damtoaletten så kunde stora delen av dagen gå pt till bara köande

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s