Speldjävulen

Jag borde läsa. Jag borde skriva. Fast på sätt och vis gör jag det.

Speldjävulen har slagit klorna i mig.

Jag har fastnat i spelet Choices till mobilen. Men grejen är ändå att Choices är lite litterärt så jag tycker (nästan) att det är ok. Det är nämligen som de där böckerna som dyker upp med jämna mellanrum där man får välja vilket kapitel man ska hoppa till. Jag hade ett gäng såna när jag var liten (föga förvånande gillade jag den med ninjas bäst).

Tonvikten verkar ligga på YA Romance-hållet, men det finns också lite fantasy där jag spelat igenom första ”boken” i en trilogi. Och jag måste säga att jag trillat dit rejält – jag tycker storyn är riktigt spännande! Det hade varit roligt att få veta lite mer om författarna till de olika berättelserna egentligen.

Det finns en jäkla massa böcker så gillar man konceptet så kan man nog sitta länge med spelet. Det bådar ju inte gott. Det är gratis att spela men det går så klart att spendera sina riktiga pengar om man är sån. Jag försöker så klart att undvika det – så bra betalt har jag inte på jobbet…

Men det här är som socker och chips och kakor och läsk på en gång. Det är himla onödigt och onyttigt men det går fasen inte att bara ta en bit och sen låta bli resten. F*n ta mig och min dåliga karaktär.

ladda ned

 

5 reaktioner på ”Speldjävulen

      1. Hehe. Valde fantasyvarianten och älskar verkligen det här. Påminner ju också om tidiga textbaserade fantasy-rpg på dator eller tv-spel. Shadowgate fast med kärlek och utan omöjliga problem att lösa. Huvuden flyger och eldmagi utförs. Älskar som sagt… och är redan helt fast.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s