Alla pratar om Bokmässan…

… så det får väl jag göra också. Lite kort bara, sen återgår vi till ordinarie verksamhet redan imorgon.

Det jag tar med mig från Bokmässan i år är alla trevliga människor. Om förra året handlade om att inte känna en enda människa, så handlade 2017 mer om att äntligen få återse ett gäng härliga människor – allt från välbekanta författare som flitigt nämns här (Anna, Anna, Anna, Christina, Alex) till bloggande kollegor (Carolina, Frida, Siri exempelvis) och förlagsfolk från olika håll.

Och allt NYTT folk – Elin, Michaela, Josephine! Så himla roligt! Speciellt Elin, det här måste vi göra om!

Det är ju fruktansvärt roligt att prata med folk på riktigt. Messenger och kommentarsfält i all ära, men fasen vad kul det är att få HÖRA och SE. Det är vad Bokmässan handlar om mest för mig – andra åker tydligen dit för att köpa böcker. Det gjorde jag inte i år heller. Jag köpte lunch och en kylskåpsmagnet. Lunchen förresten – Holy Smoke BBQ, jag tror att jag förälskade mig i er pulled pork sandwich – hade jag orkat trycka i mig mer mat hade jag köpt två.

Så Bokmässan alltså. Böcker är tydligen sekundärt för mig. Jag vill bara hänga med bra människor. Vi ses väl där nästa år?

2 reaktioner på ”Alla pratar om Bokmässan…

  1. Definitivt en repris på detta (och gärna en mindre speeddatig sådan)! Senast nästa år då, men säg för jösse namn till om du av någon anledning skulle ha vägarna förbi stan (du vet vad en stockholmare menar med ”stan”).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s