Bus eller godis?

”Ja tack” säger jag och tar en näve godis från barnen som ringer på. Klart jag väljer godis och inte bus om de bjuder?

Eller skulle göra om de kom förbi. När man bor så som jag gör kommer det inte nån och knackar på, och kommer nån så får man en mindre hjärtattack av förvåning.

Halloween och allt det där är ju lite skräckligt i sitt tema, men jag är URUSEL på sånt. Jag gillar inte skräckfilm, läser väldigt lite skräcklitteratur. Det är inte min grej helt enkelt. Jag har exempelvis fått för mig att jag i fortsättningen bara ska se filmer som har över 7,0 på IMDB och antalet skräckfilmer som kvalar in där går att räkna på en enarmad persons fingrar. Det är väl typ ”The Shining” och ett par till ungefär.

Så därför tänkte jag vara busig och INTE köra nåt sånt tema den här veckan.

Istället blir det, inte minst för att jag nästan börjar gråta bara jag tittar ut genom fönstret och för att jag läser en bok med en ananas på omslaget – resetema. Vi ska prata resmål, drömsemestrar och kanske kröna alltihop med en recension av redan nämnda bok. Bra va? Häng med!

29b70281e0edad37692723c901e1012d

Ananasen på bilden har ingenting med ananasen i texten att göra. Den är bara rolig.

 

2 reaktioner på ”Bus eller godis?

  1. Najs! jag är också riktigt känslig när det gäller skräck… Lyssnar just nu på ett podavsnitt med temat ”övernaturligt”. Jag har pausat och startat och pausat och försökt igen, men jag klarar det inte haha!

    Gilla

    1. Ja alltså, övernaturligt har jag inga problem med, det är just skräck i synnerhet som verkligen inte funkar. Jag blir tyvärr inte underhållen och då rasar ju hela konceptet som ett korthus i storm. Kul att du hittat hit, ska kolla in din blogg asap!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s