Ni som köper böcker…

…och som vill köpa närproducerat, ni har väl upptäckt Fantastikbokklubben? Det är en nystartad webbshop där ett gäng svenska förläggare inom… eh… fantastik gått ihop för att sälja sina böcker. Deras mission statement ser ut så här:

”Gillar Du Fantasy, Science Fiction, Skräck och Magisk Mysticism? Tycker Du om spänningsrelaterade böcker, som beskriver en annan verklighet än vår egen? Saknar du ett lättillgängligt och överskådligt sortiment? Vill Du hitta de delar inom fantastiken som berör just Dig? Då hoppas vi att du ska tycka om vår webshop inom fantastikkonceptet!

Fantastikbokklubben är en gemensam grupp av förläggare, (förlag och författare), inom fantastikområdet. Våra böcker, berör fantastikens alla delar och riktar sig mot alla främst från de äldre tonåren och uppåt. Vårt mål och ambition är att Du ska hitta Ditt favoritsortiment inom fantastikgenren, Dina favoritförfattare och favoritböcker.”

Jag har kollat runt lite bland titlarna och det finns en del bekanta namn där. Vissa har till och med recenserats här som exempelvis Camilla Linde, Hans Olsson, A.R. Yngve, E.P. Uggla osv. Det kan väl vara värt att kolla in så här i näthandelstider?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s