David får ont i huvudet x2

Vi är nog några stycken som suttit och plöjt rätt många timmar av tv-serien ”the 100”. Katja har skrivit utförligt om hur bra serien är så jag behöver inte säga mer än att jag instämmer till 100%, trots att serien har logiska luckor större än Grand Canyon. Just därför får man nästan lite ont i huvudet när man ser den här trailern med Eliza Taylor. Jag ska säga att jag är en sucker både för julfilmer och romantiska komedier (och även dödsmetall, men sån är jag) men det här… Ojoj, det är jobbigt att få ihop i mitt lilla huvud.

Lite på samma tema är faktiskt den här trailern. Här är det istället Rose McIver från underbara ”iZombie” som också spelat i nåt där hon inte står med blod och inälvor upp till armhålorna.

7 reaktioner på ”David får ont i huvudet x2

 1. Hm, eftersom ni båda nu har hyllat den (åtminstone indirekt i ditt fall, David) så kanske jag får ge den en chans till. Jag spydde eventuellt alltför snabbt på de vackra, smutsiga tonåringarna i djungeln.

  Gilla

  1. Jag är hemskt stor fan av serien. Jag tycker att den har väldigt många poänger och samtidigt är skamlöst underhållande och spännande. Det finns ärligt talat mycket som är otroligt märkligt med the 100 också men jag är hooked som attans oavsett, inte minst för de saker som Katja skriver om.

   Gilla

  2. Den är faktiskt bra och framförallt sevärd just för att det inte finns något liknande. Inget som överhuvudtaget kommer i närheten faktiskt gällande genus och könsroller. Sedan har jag blivit rättad ang det där med NOLL övergrepp. För tydligen förekommer det sexuellt utnyttjande ( mot hot ) i första säsongen på själva rymdskeppet. Och det stämmer säkert, jag reagerade inte på könsroller etc förrän i andra/tredje säsongen så första flimrade kanske förbi lite snabbt. Första säsongen ÄR mer normativ ( och ungdomlig ) överlag, men sedan!
   Och ifall du kavlar upp ärmarna och tittar kan jag ju säga att min favoritkaraktär är Octavia, vilket säger en hel del om utvecklingen med tanke på hur hon är i början. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s