Hur ser planen ut egentligen?

Ja, ”ejenklien” är det inte jättekomplicerat.

Jag har den senaste tiden blivit lite mer intresserad av att styra up olika saker. Mer struktur, både privat och på jobbet, och då blir den naturliga följden att även oarya.se åker med i den svängen.

Min nya kärlek är till exempel OneNote där jag försöker ha alla möjliga saker i listor och anteckningar för att lättare komma ihåg saker. Det funkar för allt från recept till releaselistor så min förhoppning är att den ska hjälpa mig att komma ihåg saker bättre. Annars är jag tyvärr nästan lika disträ som några av de professorer som jobbar på min arbetsplats, och det… det är inte nåt bra.

Den direkta effekten för oarya.se är att det kommer att finnas fasta punkter: måndag = recensioner, onsdag = omvärldsbevakning, fredag = intervjuer. Tisdag och torsdag är alltså mer öppna så antingen dyker det upp nåt som idag, eller så gör det inte det. Det blir som det blir helt enkelt. Jag har dessutom nästan aldrig kört nåt på helgerna så där blir det förmodligen inte nån skillnad.

Det här bygger så klart på att jag hinner läsa en bok i veckan så det blir så klart en intressant utmaning. Just nu har jag ett par böckers marginal och borde klara mig en bra stund på detta, inte minst eftersom jag räknar med att bli klar med den bok jag läser i veckan även om det är en riktig tegelsten på nästan 600 sidor.

Det här med fredagsintervjuerna är också en spännande grej. Det är alltså en intervjuserie som jag hoppas är lika intressant för er som för mig (och vissa av er som läser är till och med intervjuade, bara en sån sak. Vilka? Det får ni se, men vi kan väl avslöja att det är allt från bloggare och författare till personer inom förlagsvärlden.) men det ger framför allt också lite variation i innehållet vilket jag tycker är väldigt trevligt.

Ungefär så ser planen ut. Ja, och världsherravälde så klart.

whats-the-plan-for-today-brain

3 reaktioner på ”Hur ser planen ut egentligen?

 1. Det där med struktur är ju intressant. Så mycket vilja, så misslyckat resultat. För mig alltså, fast världsherraväldet är ju viktigast. Alltid. 🙂

  Gilla

 2. Jag har börjat med bullet journal för att ha koll på alla listor, all information och allt som ska göras. Hoppas också att de ska spilla över på bloggen så småningom. Ska bli kul att följa din resa! 🙂

  Gilla

  1. Oh, det där såg väldigt intressant ut som strategi. Jag har aldrig jobbat mycket med handskrivna böcker på det sättet, men tänket bör ju gå att klämma in i OneNote också. Ska undersöka det här, himla spännande tips faktiskt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s