Shoutout to my homiez

De två senaste poddarna jag lyssnat på har varit ”featuring Oskar Källner”, och att lyssna på Oskar är som att komma hem. Det jag gillade speciellt den här gången med Ordbyting-podden (ni vet, Marcus Olaussons eminenta podd) är djupdykningen i Oskar själv och Fafner Förlag och hans eget författarskap. Jag är van att höra Oskar via sorgligt avsomnade Farfarsparadoxen, men där har det mer handlat om populärkultur i allmänhet så för mig var det väldigt roligt att få veta mer om honom själv. Och jag är nu omåttligt pepp på Ulrika Fjellborgs rymdopera!

Senaste avsnittet av Fantastik Podd var som sagt också med Oskar och alltid lika kloka och intressanta Anna Jakobsson Lund och handlade om troper inom fantastiken. Jätteintressant och bra samtal! Avsnittet innehöll dessutom en trevlig shoutout till Bokhuset och har ni inte läst Katjas ”Gender Bender”-inlägg så måste ni faktiskt göra det.

All in all, bra grejer att ha i lurarna helt enkelt! Så länge ni inte har Beats by Dre-lurar, för då hatar ni faktiskt musik och bra ljud.

pexels-photo-185030

 

2 reaktioner på ”Shoutout to my homiez

  1. Blir att lyssna på Markus ikväll då. Trevligt det här med poddar. Jag har ju sist ut på den bollen pga sitter med lurar på jobbet stor del, så tänkte att jag orkar inte lyssna på människor som pratar när jag kommer hem också. Men det funkar pga så soft snack. Lugnt och mysigt liksom.

    Gilla

    1. ja, det beror helt på podden. Jag har en kollega som är helt såld på alla sorters krim- och mordpoddar,och där klarar jag inte det, det är liksom inte så mycket diskussion utan mer reportage. Men Marcus är hur bra som helst, det märks att han är intresserad av sina gäster.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s