Återvinning är den bästa vinningen.

Det är lite sådana tider nu att tv-kanalerna i Amärrka börjar berätta om vad de ska visa framöver. Förutom dödsbesked för serier som Lucifer och att iZombie får en sista säsong innan den får ge sig så verkar en väldigt stor trend vara att lite miljömedvetet återvinna gamla klassiker.

Jag har ju babblat en massa om Sabrina, så den kan vi hoppa över, men ungdomliga kanalen CW går ut hårt och bootar om både häxeriserien”Charmed” (Förhäxad när den gick på svenska kanaler) och ufo-myspyset ”Roswell”. ”Charmed” såg jag inte jättemycket av, vi hade inte de kanalerna så det har jag mest sett lite ströavsnitt av genom åren och där kan jag inte hetsa upp mig allt för mycket, men ”Roswell” däremot, det gick på dansk TV så där har jag sett massor. Tyvärr finns ingen trailer än, men så fort den kommer…

Det finns en trailer för Charmed i alla fall. Jag känner mig extremt skeptisk.

Dessutom bootar man om en riktig 80-talsklassiker, och även om jag inser att flera som läser den här bloggen just nu inte har en aning om vad jag pratar om så tar vi det ändå: DE BOOTAR OM MAGNUM P.I.!!!! Här snackar vi klassiker!

Fast utan hawaii-skjortor och mustacher, men de är åtminstone på Hawaii och han kör Ferrari. Jag måste se den hursomhelst.

 

 

 

6 reaktioner på ”Återvinning är den bästa vinningen.

  1. Jag ser ju direkt att jag kommer ha vissa issues med den, men måste såklart titta ändå. Gillar hur de gjort om musiken utan att ändra den för mycket. Jag trodde dock det var en pridemålad helikopter! DET hade verkligen varit nåt. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s