Titta, ännu fler omslag!

I onsdags körde vi en så kallad Cover Reveal på Anna Jakobsson Lunds ”Czentes Omega” och där var man ju verkligen i gott sällskap om man ska döma av ens instagram- och bloglovinflöde. Det var så pass roligt att vi kör en runda även för mannen jag en gång kallat FantasyFarbror, nämligen Marcus Olausson. Han är aktuell med nyutgivning av Serahema Saporium-serien och serien får därför nya och fräsigare omslag och nya titlar. De är gjorda av Lupina Ojala som också ligger bakom Catoplebas Förlag som ger ut böckerna.

Första boken ”När gudar dör” kommer ut redan 28 september och jag kan intyga att de som redan läst den gamla versionen som då hette ”De rotlösa” kommer att få sätta tänderna i en rejält omarbetad version. Mer om det kommer faktiskt så småningom här på oarya.se, just you wait.

Med tanke på hur oarya.se ser ut så är det kanske inte förvånande att jag går igång rätt ordentligt på de avskalade vita omslagen, och mitt favoritomslag är nog det för ”Till hjärtats sista slag” som ger rätt feta metal-vibbar. Blod och ormar, vad kan gå fel liksom? Framför allt gillar jag nog enhetligheten. Man ser verkligen att böckerna hör ihop, nåt som jag inte riktigt kände med de gamla omslagen.

Plain_Serahema_1

Plain_Serahema_2Plain_Serahema_3

Utgivningsdatumen för övriga böcker är:

Vingar av rök – 27 september 2019

Till hjärtats sista slag – 25 september 2020

Men vad handlar böckerna om då, för de som inte känner till serien?

Så här står det på baksidan av ”När gudar dör”:

”Du är inte ond, Elderim. Glöm aldrig det. Vad de än påstår.

Elderim sägs vara utvald att kämpa mot den grymme guden Naemin, men varför är det då så svårt att lära sig magierna? Profetiorna är tvetydiga och Elderim fylls av tvivel. Vem är det egentligen som har valt ut honom? Och till vad? Följ Elderim på en storslagen resa genom en skoningslös värld där gudarna dragit sig undan. En värld där onda människor kan bära spår av godhet och hjältar begå avskyvärda brott. Vistas bland svärande tjuvar, galna magiker och skrävlande svärdsmästare. Möt villrådiga gudar, motsträvig magi och fasansfulla vidunder.

Välkommen till Serahema.”

En reaktion på ”Titta, ännu fler omslag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s