Jag är ett avskräckande exempel.

Egentligen hade jag tänkt att köra ett inlägg om termen ”rymdopera”, men den planen stektes rätt hårt när Anna Jakobsson Lund postade om just det på instagram och man vill ju inte verka som nån som snor idéer.

Istället kunde jag dragit fram nåt annat skojigt. Nån sån där idé som man kommit på och tänkt att, ”jodå, den kommer jag ihåg tills nästa gång.”

Det är där jag kommer in som ett avskräckande exempel. Jag borde nämligen anteckna mer, vilket jag alltså inte gör. (Vänner, anteckna! ANTECKNA!). På så sätt skulle jag kunna haft en hel bank med bra inlägg färdiga att publicera, men nä. Så jobbar tydligen inte jag.

Egentligen borde jag anteckna mer om böcker också, speciellt om det går ett tag tills recenserandet blir av, men jag är om möjligt ännu sämre där. Och det får jag betala för nu ikväll. Attans.

 

3 reaktioner på ”Jag är ett avskräckande exempel.

  1. Ja, jag har läst Ulrika Fjellborgs, och ska bli väldigt kul att sätta tänderna i CO! Det var ett tag sen jag läste hennes så nu är jag svältfödd…

   Gilla

   1. CO (snygg förkortning, det är inte ACOTAR, men I’m getting there…) är nog inte lika mycket coolt rymdslagsmål som Ulrikas (den såg så jäkla cool ut på omslaget). Men omväxling förnöjer…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s