Ännu mer svärdviftande på tv.

Alla vill vara med och få nästa fantasy-hit verkar det som nu när Game of Thrones är på väg ut. Netflix har precis fått rättigheterna till allt som har med Narnia att göra och ska snickra tv-serie av alltihop, så det är väl dags att se Aslan bli offrad än en gång tänker jag. Amazon har sedan tidigare gått ut med att de ska göra sviiiiiiiindyr tv av Sagan om Ringen, och i dagarna bekräftade de också att de ska göra samma sak med Wheel of Time, dvs Robert Jordans mega-serie. HBO ska ju dessutom köra nån sorts prequel till Game of Thrones också, så de ger ju inte upp sin bäbis helt.

Man får bara hoppas att alla gör sin läxa ordentligt. Om man kollar på Shannara-serien som kom för nåt år sen så höll den ju så låg kvalitet att den inte funkade ens om man var på sitt allra allra snällaste humör med extra socker och grädde på toppen och hade en bra dag. Jag såg faktiskt hela första säsongen men fick ge mig två avsnitt in i säsong två, och det gjorde nog de flesta andra också eftersom den försvann in i dimman därefter.

Vad tror ni? Hiss eller diss?

6 reaktioner på ”Ännu mer svärdviftande på tv.

 1. Håller ju såklart tummarna för att Sagan om ringen-serien blir bra men av alla kommande fantasy-serier är det nog ändå The Witcher jag är mest sugen på. Är väl egentligen den enda genren Netflix inte riktigt har utforskat än. Har inte läst böckerna men tv-spelen är riktigt maffiga och mörka. Kan bli hur bra som helst eller hur dåligt som helst.

  Gilla

 2. Jag blir så lycklig! Var helt omedveten om alla dessa kommande spektakel, men oj vad glad jag blir över fantasyfloden vi har att vänta. Sagan om ringen, minsann? Men fixar de att vara bättre än de gamla filmatiseringarna, tro? Aslan är jag mindre intresserad av, men där går det ju i alla fall inte att göra någonting sämre än det som redan gjorts.

  Gilla

 3. Jag känner att Sagan om ringen kan bli sån sjukt stor flopp eftersom alla karaktärer är så jäkla inbrända i hornhinnan. Det var ju inte så billig produktion heller. Kan vara svårt att leva upp till tänker jag.

  I övrigt är jag SJUKT pepp på Wheel of Time! Vill att det ska komma NU.

  Gilla

 4. Som Gaimanfantast pep jag till av förväntan när första bilderna från miniserien av Good Omens Amazon håller på med kom upp och jag väntar fortfarande på andra säsongen av American gods.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s