Böckerna som inte hanns med.

Det kommer att drälla av listor så här års. Antingen är det önskelistor eller så är det års-bästa-listor eller nåt annat. Jag kan väl inte vara sämre men tänkte att köra en lista på temat ”de här har jag missat 2018”. Orsakerna varierar, men av olika anledningar så har de helt enkelt inte fått nån uppmärksamhet och kärlek från mig i år.

Den första och kanske mest uppenbara är Mats Strandbergs ”Slutet”. Exakt alla som jag tycker har nåt vettigt mellan öronen har höjt den till skyarna, men har David läst den? Nej, det har han inte. Jag skyller på att den jämt varit utlånad på biblioteket och att de inte haft nån e-bok.

Lite på samma tema, dvs slut, är den röda boken AKA ”Berget offrar” av Madeleine Bäck. Varför jag inte läst den här, det vete fasen, eftersom jag läst de andra två böckerna i serien och tokälskat dem båda två. Jag har ingen bra förklaring.

Många har också hyllat ”Nevermoor: Morrigan Crows magiska förbannelse”, och på pappret känns det som en sån jag verkligen skulle kunna gilla. Jag behöver nog bara läsa den på engelska för att verkligen uppskatta den.


Nåt som är ännu värre är de böcker som ligger och väntar på mig hemma. Förlåt Patrik Centerwall! Jag har fortfarande ”Klockan och spegeln” i läshögen. Jag har inte glömt den, jag ska ta tag i den! Jag lovar!

En reaktion på ”Böckerna som inte hanns med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s