David och omvärldsbevakningen.

Så det trillade ner ett mail från Goodreads i inkorgen. Nu använder jag knappt Goodreads längre, så att jag ens får mail därifrån var en överraskning. Hursomhelst så fick rubriken ”32 big books that YA fans can’t wait for in 2019” mig att klicka vidare (man får faktiskt klicka på länkar i email om det är kända avsändare).

Jag gick väl inte igång på alla böckerna, men nog fanns det en del som hamnade direkt på ”måste-läsa”-listan. Det här är alltså böcker på engelska. Det kommer ett inlägg om böcker på svenska också, just you wait.

Angie Thomas släpper en ny bok, och med tanke på hur monumentalt bra ”The Hate U Give” är så måste jag i princip läsa den. ”On the come up” släpps 5/2.

Alldeles strax kommer Leigh Bardugos nya, ”King of Scars”. Nu är kanske huvudkaraktären inte den jag var mest sugen att läsa mer om, men med tanke på hur jäkla bra ”Six of Crows” var så är jag ändå rätt pepp. Man kan ju dessutom hoppas på lite gästspel…

Lite senare under 2019 så kommer Tomi Adeyemi med nytt, precis som Samira Ahmed och Jay Kristoff x 3. Jäpp – tre gånger, dels med Deviate, uppföljaren till cyborg-actionrökaren Lifelike, dels med Darkdawn (vilket i sin tur betyder att jag kan börja läsa den där serien som ALLA verkar gilla) och kanske allra främst i det nya samarbetet med Amie Kaufman, AURORA RISING. Jag är alldeles till mig av förväntan. Den ska komma 7/5 enligt Amazon.

Och slutligen: Erin Morgenstern, författaren till ”The Night Circus” släpper nytt i november. Den verkar helt bananer när man läser beskrivningen, men den är ändå given läsning.

En reaktion på ”David och omvärldsbevakningen.

  1. Har redan förköpt både Deviate och Aurora rising på Amazon. Och sedan ska jag också börja på den där serien alla pratar om. Mycket Kristoff i vår alltså. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s