6 saker som kanske inte är allmänt känt om mig.

Hon den där Boklunga hade den goda smaken att tagga mig på instagram om att dela med mig om sex saker som ni kanske inte vet om mig. Jag är inte den som är den, utan antar så klart utmaningen!

how-i-met-your-mother-challenge-accepted

1. Jag är helt värdelös på att fixa med Instagram-stories och rörliga bilder där. Det är därför jag svarar på utmaningen här istället för på instagram. Det är helt enkelt för komplicerat för mig. Vad jobbar jag med? IT-samordnare var det ja…

2. Jag får ofta en del pikar, inte minst från vissa närstående, om att jag gillar gubbiga saker. SO WHAT? jag råkar faktiskt tycka om mandelkubb, bridgeblandning och Trocadero på riktigt.

3. Den tv-seriefigur jag relaterar till mest i hela världen är Nick Miller i ”New Girl”. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag äger dock inte ens i närheten av lika många zip-hoodies som han.

4. Jag har aldrig varit längre norrut i Sverige än Sälen. Det var på en skolresa i nian där vi skulle åka skidor. Jag åkte väldigt lite skidor förresten. Jag åt mest glass och kollade på MTV.

5. Många tror att jag är adopterad. Det är jag inte. Min mamma är kines och min pappa är svensk.

6. Jag har en kusin som äger en restaurang i Bangkok. Det är därför fullt möjligt, för att inte säga troligt, att nästa resa dit nästan helt kommer att spenderas i ett restaurangkök.

 

6 reaktioner på ”6 saker som kanske inte är allmänt känt om mig.

 1. Men alla Sveriges finaste platser finns ju norr om Sälen! Särskilt Jämtland. Inte alls partisk här. (men allvarligt, Sverige är vackrast norrut). Planera omedelbums in en resa 😉

  Gilla

 2. Är trocca klassat som gubbdricka?! Är i chock. Portello däremot. Det är gubbdricka. (Fast gott). Kubb kan vara gott, om den inte är för torr. Mazarin däremot, det känns ju pensionärigt om något.
  Nick Miller, kommer fnissa länge åt det haha!
  Välkommen upp till Höga Kusten anytime! *slänger med coola handpistoler*

  Gilla

  1. Portello är väldigt god den med. Jag är en sån som verkligen gillar den där typen av läskeblansk – Pommac, Champis etc. Men Trocaderon är nog favoriten.

   Don’t you knock the mazarin! Det är fasen inte helt fel med en sån ibland till kaffet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s