EXTRA: Bloggare erkänner – ”det var tjänstefel”

Bloggen ”Old Adult reads Young Adult”, obetydligt mer känd som ”OArYA” erkände idag för första gången upprepade misstag i sitt tjänsteutövande. Dessa tjänstefel begicks enligt anonyma uppgiftslämnare första gången i mars 2018 och upprepades sedan igen under hösten samma år. Det misstänks även finnas ett större antal liknande förseelser både före och efter dessa datum.

Vad vi erfar handlar tjänstefelen om flera fall av negligering av trycksaker, främst i form av de avslutande delarna av omfattande litterära verk från författarna Charlotte Cederlund och Madeleine Bäck.

I en kommentar säger representater för ”OArYA” följande:

”Vi kan idag bekräfta uppgifterna som figurerat i media. Vi vet i nuläget inte exakt vad som hänt, men har omgående tillsatt en intern granskningskommitté för att utreda händelseförloppet in i minsta detalj. Sådant här ska inte kunna hända men vi inväntar kommitténs rapport innan vi kan besluta om nödvändiga åtgärder. Eftersom det är en pågående insats kan vi för närvarande inte kommentera ytterligare.”

Artikeln uppdateras fortlöpande.

Har du mer information? Var du där? TIPSA OSS!


6 reaktioner på ”EXTRA: Bloggare erkänner – ”det var tjänstefel”

  1. Åh herre gud.. min hjärna har slutat fungera. Jag fattade först nu att det var du som var Ann Onym… Orkar inte med mig själv längre. Låt rötterna ta mig bara.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s