Ja ja, jag med.

Det här är veckan då i princip hela boksverige håller på att packa sina väskor. Har man fått med sig fotriktiga skor? Check. Mässprogram? Check. Vattenflaska och dramaten-vagnen? Check och check.

Alla ska vi vallfärda till Meck…Göteborg. Och trängas. I öronbedövande volym och urusel luft och Jan Guillou som signerar en trave böcker medan Camilla Läckberg sitter i montern bredvid. Och dyrt kaffe och alldeles för mycket folk. Det finns nåt spännande att så många introverta vill samlas under samma tak.

Ja, jag ska också dit på lördag. Jag kommer iofs ha rätt schysta skor, men så ska jag också gå och kolla på indiepop på Pustervik på kvällen. Och då ska jag ta mig tusan inte släpa på för många kilon döda träd, nån måtta får det vara. Fast jag tar nog med mig en tygpåse ändå. Med OArYA.se-tryck på så att den som vill och vågar kan komma fram och säga hej.

Men jag hoppas på att träffa lite bekantingar. Jag var inte där förra året så det känns rätt schyst att springa på lite nya och gamla kompisar. Jag signade upp mig i en messenger-grupp så att man kan hålla lite koll.

Hoppas vi ses där ute!

Nej. Bara nej. Det spelar ingen roll om ni försöker göra en hipsterversion. jag vägrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s