Är det dags igen?

Ja faktiskt. Det känns lite som att det än en gång är dags att signa upp sig på en streamingtjänst. Eller rättare sagt, återaktivera HBO-kontot. Det kommer nämligen två serier som är helt olika men ändå har en del gemensamt – baserade på omtyckt litteratur, stora luftskepp, läskiga typer i uniform och jättehög budget.

TV-serieversionen av ”Watchmen” har fått bra kritik, och för nån som läst originalet så många gånger att det föll sönder och jag var tvungen att köpa ett nytt exemplar, och som ändå gillade filmen rätt mycket så ska det bli jätteintressant att se hur den här versionen står sig. Den är ju inte boken rakt av, utan utspelar sig långt senare men i samma värld. Det ser bra ut ändå tycker jag, i sin mörka dystopiska setting, hur nu det kan gå ihop. Första avsnittet är redan ute om jag förstått det rätt.

Men det jag ser mest fram emot från HBO är ändå en serie med en stor pratande isbjörn. Jag håller på att plöja böckerna just nu och jag gillar verkligen vad jag ser i trailern. Serien börjar visas om ett par veckor!

En reaktion på ”Är det dags igen?

  1. Ja, är i samma läge. Sa upp HBO för någon månad sen men kommer återaktivera snart igen. Dessutom drar säsong två av Castle Rock igång imorrn, Silicon Valleys sista säsong har premiär på måndag och Swamp Thing kommer tydligen till tjänsten 8 november. Klart värt att vara HBO-abonnent just nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s