Örongodis

Likt en efterhängsen förkylning som kommer tillbaka när man äntligen börjat tro att man blivit frisk så återkommer OArYA.se med förnyade krafter. Grattis kära medborgare (eller beklagar, det beror helt på hur man ser det)!

Vi mjukstartar väl lite med lite örongodis, alldeles färskt dessutom. Spotify har nämligen kört igång en podd med det ytterst trevliga ämnet och namnet ”Mytologier” av och med ingen mindre än Johan Egerkrans. Jag har bara en av hans böcker och borde egentligen skaffa fler av dem eftersom det är riktigt bra grejer, men om det är nån i Sverige som känns som klippt och skuren för det här så är det nog herr Egerkrans. Bakom kulisserna finns dessutom Eira Ekre vars bok ”Skuggan i spelkoden” recenserats här på bloggen tidigare.

Första avsnittet handlar i alla fall om allas Marvel-favorit Tom Hiddleston, eller nja.. Loke och det är ett alldeles utmärkt avsnitt, bra uppläst och dramatiserat och väldigt spännande hela vägen. Definitivt nåt att följa och lägga till i sina lyssningslistor. Tänk då bara på att man blir låst till Spotify. Jag kör exempelvis appen Overcast för alla mina poddar, men i det här fallet så måste man alltså lyssna i Spotify.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s