E.P. Uggla är on fire idag!

Författaren E.P. Uggla är namnet för dagen idag. Det är nämligen så att idag drar kickstartern igång för ”Första hösten: Röd skymning”, uppföljaren till den eminenta ”Första hösten: blå gryning”, och det är klart att ni ska in och kasta in lite cash. Det är bra grejer, det kan jag faktiskt garantera redan nu. Dels för att första boken är riktigt bra, vilket ni kan läsa om här på bloggen. Och tror ni inte på mig så kanske ni tror på nån annan, som t ex Tentakelmonster. Men också för att undertecknad faktiskt läst ”FH:RS” och blörbat den, så jag vet att det är nåt som är värt pengarna. Den är dessutom rejält äcklig, speciellt om man som jag har svårt för djur/monster med mer än fyra ben och som dessutom saknar ryggrad (bokstavligt talat alltså, inte i nån sorts moralfilosofisk mening).

Ni ska absolut in och sparkstarta den här, och det gör man på: https://www.kickstarter.com/projects/swedishzombie/forsta-hosten-rod-skymning?fbclid=IwAR2FQ4AvIrNmFwWE2tnVp8rVHuDTN3XfJ6kAbvasJaep_Jg1qxIeoHoX0l0

”E.P. Uggla debuterade 2017 med den dystopiska skräckromanen Första hösten: BLÅ GRYNING som togs emot med öppna armar av skräcksverige. Hon har nu skrivit den andra och avslutande delen: Första hösten: RÖD SKYMNING. Nu kör vi på Swedish Zombie en crowdfunding för att få ut boken till svenska folket! Kickstarter-kampanjen syftar till att genom förhandsförsäljning täcka så mycket som möjligt av kostnaden för en första tryckning. Så hjälp oss att förverkliga ännu en mardröm!

Vi trycker även upp den första boken med SZ-logga och andra anpassningar för de boksamlare som vill ha en harmonisk bokhylla. Du hittar båda böckerna i en pledgenivå, men kan även köpa enbart en av dem.”

Men det slutar inte där! Förra veckan skrev jag om podden Mytologier, och det visar sig att dagens avsnitt, som passande nog handlar om Pandoras ask är skriven av madame Uggla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s