Så kan DU påverka OArYA.se!

Efter en ytterst trevlig fikastund igår fick jag mig en liten tankeställare – det har faktiskt varit väldigt mycket fantasy och sajj-fajj på den här bloggen den senaste tiden. Kanske t o m lite för mycket, och det kommer att bli ett par titlar till på gott och ont. Jag känner lite att jag tappat bort den svenska ungdomsboken i allt det här med svärd och rymdskepp, och det är nu just DU kära läsare kan få komma in och sparka mig lite i rumpan. Ni behöver inte begå full MMA-fight, men jag skulle verkligen uppskatta lite förslag på vad som var en riktigt jäkla bra svensk ungdomsbok från 2019.

Och även vilka jag borde ha span på för 2020, för det borde finnas en hel del där, det brukar det alltid göra. Så kom igen nu, jag säger som matadoren på julafton – hoppa på mig!

6 reaktioner på ”Så kan DU påverka OArYA.se!

  1. Jag tycker självklart att du ska läsa Nationen! Men om du missat Julia Wickholms Olivia för alltid rekommenderar jag den! 🙂

    Gilla

  2. En bok att hålla koll på i april är Bergtagen av Camilla Sten! Jag älskade hennes vuxenbok Staden som kom under 2019 och i år blir det YA och vad som verkar vara första delen i en serie. 🙂 Tycker att det var dåligt med riktigt bra YA förra året, blev dock positivt överraskad av den tunna boken Bli kvar av Maja Hjertzell.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s