De oanade effekterna: nr 3 kommer att chockera dig!

Jo så att eh…

Jag hade ju tänkt att blogga lite relativt regelbundet under våren. Läsa lite. Blogga lite. Rinse / repeat.

Men så kom det där på C och ställde till lite. Och ens vanliga mugglar-jobb krävde lite mer av en än vanligt.

  1. Långa arbetsdagar. När man slänger ner locket på laptopen fyra timmar senare än vanligt känns det sådär. Då är man inte så sugen på att läsa. Man är mer sugen på att äta. Och sen är det nästan läggdags för hjärnan är ändå som potatismos.
  2. Massor med mail och telefonsamtal. Visst är det roligt att vara populär, men det finns roligare tillfällen. Och ingen vill prata om nåt kul.
  3. Vi har en vattenautomat på jobbet där man kan få iskallt vatten med eller utan bubblor. Den har man ingen glädje av när man jobbar hemifrån. Som jag saknar den. Jag ska krama den när jag är tillbaka på kontoret.
  4. Men jag har läst en novell, precis innan hela det här tog över nyheterna. Jag ska recensera den i veckan, typ. Och sen har jag drygt 80 sidor i ”Det sextonde året” att plöja också. Det borde gå rätt fort. Och sen, sorry, så blir det lite mer sci-fi. Men sen kanske vi kan läsa en bok som utspelar sig i nån sorts normal värld. Det känns som sånt kanske är den nya fantasyn 2020. Men hoppas inte. Ta hand om er där ute, och tvätta händerna. ”Cool head, warm heart and clean hands”. Tänk på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s