Äntligen en poddokalyps!

Jag sörjde lite grann när beskedet kom, dvs dödsbeskedet om podden Farfarsparadoxen av allas favorit-tentakelfarbror Andreas Ljungström och Oskar Källner.

För min del så var Farfarsparadoxen en av de poddar, tillsammans med Obiter Dictum och My dad wrote a porno (kolla Andreas vilket sällskap du hamnat i), som hade absolut högst ”shoutability”-faktor, dvs engagerade mig mest som lyssnare genom att jag argumentade med, mot, tyckte nån var helt off eller skrattade högt av igenkänning och så vidare.

Se det var med stor glädje jag såg att Andreas och hans poddkollega Andreas Berg har begått podd igen, och den är precis det jag vill ha. Härligt jobbat grabbar!

Ni andra ska så klart lyssna också och det gör ni lämpligast via Tentakelmonster.se.

futuramapodcast

EDIT: Ni som lyssnat på avsnitt två har hört hur min historielöshet outades. Andreas Berg har varit med och gjort Farfarsparadoxen innan Oskar, men jag hade helt enkelt inte hört så långt bak att jag upptäckt detta. Där kids ser ni vikten av att göra sin research…

 

4 reaktioner på ”Äntligen en poddokalyps!

    1. Haha, tyckte det var fantastiskt roligt trots faktafelen 🙂

      Jag kanske också ska förtydliga: jag gillar BÅDE Bridgeblandning och Anton Bergs ”Plommon i Madeira”-puckar. Vi sitter i samma båt…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s