Det är inte ni, det är jag.

Det känns rätt bra ändå att ha recenserat Oskar Källners och Karl Johnssons böcker. De är på nåt sätt exakt den typen av böcker som jag ville blogga om när OArYA.se startade (att det sen dök upp en massa andra sorters böcker längs vägen är en annan sak). Det knyter ihop den berömda säcken väldigt bra.

Det är nämligen dags att säga tack och hej.

OArYA.se har gett mig många saker, där gratis böcker varit den absolut minsta delen av det.

Men nu gör det inte det längre. Självklart är det så att de vänner och bekantskaper som jag fått genom åren finns kvar, men lusten och orken att skriva ner nånting om böckerna jag läser, den finns inte där.

Det blir säkert så att det blir lite mer bokrelaterat på instagram än tidigare, så fortsätt hålla koll, ”bonjourparesse” heter jag där. Och nästa gång bokmässan anordnas kommer jag säkert att vara på plats, men som civilperson. (man får så klart säga hej ändå).

Tack för uppmärksamheten till alla er som läst, kommenterat, erbjudit recensionsexemplar eller på annat sätt medverkat till att OArYA.se varit värd att läsa. Ni är bäst.

Ta hand om er!

4 reaktioner på ”Det är inte ni, det är jag.

  1. Har verkligen uppskattat din blogg både privat och som skolbibliotekarie på högstadiet. Tack för alla bra tips och roligheter som det bjudits på. Om både du och Carolina gillat har det varit ett solklart inköp 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s