Djupanalys av ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”-trailern

Det ploppade ut en ordentlig trailer för ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” nu i veckan. Även om jag önskat att de inte castat Johnny Depp så är jag ändå sugen på att se filmen. Alla kan behöva lite mer magi i sitt liv, inte minst jag.

Jag gjorde en liten summering av mina intryck av trailern:

0:05 HOGWARTS!!!!

00:25 Newt ska till Paris! Jag gillar det, en ny stad. Han är som en James Bond som kan trolla och med ett generöst Interrailkort.

00:27 Aaah, den där ”släcka-lampan-magin” hade varit bra att ha istället för att behöva springa runt och släcka varje lampa vid läggdags.

00:35. Är det… en dubbelknäppt skepparkavaj i manchester? Dumbledore var minsann en riktig fashionista back in the day.

00:41 I rest my case. Inte en kaftan och lustig hatt så långt ögat når. Dumbledore, VAD HÄNDE??

00:48. Det står en massa människor här. Alla ser väldigt allvarliga ut. Why?

00:59. Jacob Kowalski är tillbaka!

01:01 ”No, we’re going somewhere”. Som jag kan relatera till Jacob där. Men alltså, det där rådjuret bakom, det har väldigt konstiga horn, eller hur?

01:06 Det är långt till november.

01:07 Varför förorenar snubben med pottfrisyren från första filmen luften i Paris? Vet han inte om det här med luftföroreningar i storstäder? Från 2030 får man inte ens köra bilar med förbränningsmotorer i Paris och allt började med den här snubben.

01:10 Det här taket alltså! ”Le Niffleur”!!!

01:14. Draken/sjöormen/ålen/muränan är gjord av tång och sjögräs. Jag blir sugen på misosoppa och sushi.

01:18 Vad har de i buren?

01:29 ”När Harry mötte Batman”.

01:34. Och här har vi Johnny Depp som Grindelwald. Han ser lite blek ut, troligen pga vitaminbrist. Inte alls samma fashion sense som Dumbledore. Skumma ögon har han också. Typiskt skurkigt.

01:40 Koordinerade trolleritrick är de bästa trolleritricken, det har jag alltid sagt.

01:52 Ok, så den ska ha premiär 16/11. Nej, jag tänker inte se den i 3D, tackar som frågar. 3D-glasögonen klämmer så förbannat på mina egna glasögon.

5 reaktioner på ”Djupanalys av ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”-trailern

  1. Hahaha, ja!!

    Får jag tillägga här:

    00:51 Kvinnan kallas fortfarande för J.K. Rowling, fast alla numera vet att hon använde sina intitialer (där K:et f.ö. är falskt) för att dölja att hon var kvinna, och att hon helt enkelt heter Joanne.

    Gilla

  2. Jag var, hör och häpna, inte helt förtjust i första filmen. Jag såg inte ens klart den, ehm … Men den här, den måste jag ju se. Trots Jonny Depp.

    Gilla

  3. PEPPEN! Jag kommer att se den både i 3D och som ”vanlig” film. Känns som att Jude Law faktiskt kan funka som Dumbledore.

    Gilla

Lämna en kommentar